Tobias Fränstam, Abborrbibeln

Abborrbibeln är fiskeribiologen och sportfiskeprofilen Tobias Fränstams uppföljare till storsäljaren Gäddbibeln.

Banner Tobias Fränstam
Bokomslag

Såväl i de stora sjöarna som i de små åarna, längs kusterna och ute i skärgården fiskas abborre. Abborren är välbekant men ändå fortfarande något av ett mysterium: på vilket djup jagar den, var vilar den, hur ska den lockas?

En heltäckande bok om den randige krigaren, oumbärlig för varje sportfiskare vare sig du är novis eller expertis. Här får du 300 sidor historier och kunskap om fiskens beteenden och sinnen, redskap och metoder, omgivningsfaktorer och analyser av fiskevatten som kommer att göra dig till en bättre fiskare. Därtill spännande abborrecept, tips på hur du fiskar med barn och kuriosa som hur du kan tillverka lim av abborrskinn.

BOKFAKTA:

Författare: Tobias Fränstam, Johan Tell
Artnr/isbn: 9789171266170
Förlag: Max Ström
Utgiven: 2024
Sidor: 288 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Mått (B/H/R): 178/247/28
Vikt: 861 gram
Genre: Jakt & Fiske

FÖRFATTAREN:

Tobias Fränstam är författare och verksam inom många delar av den svenska sportfiskescenen. Han är en välkänd sportfiskeentreprenör och predatorfiskare. I fiskevårdssammanhang känner många igen Tobias som en framstående fiskeribiolog. Karriären började med världens största catch and release-studie på gädda för att sedan gå mot praktisk fiskevård som att riva vandringshinder och dammar, bygga gäddvåtmarker och otaliga provfisken och utredningar i alla slags vattenmiljöer. Med gedigen sportfiskeerfarenhet och stort biologiskt kunnande delade han med sig av sin djupa kunskap och unika erfarenhet i sin första bok: Gäddbibeln. 2024 följer han upp den med Abborrbibeln, sprängfylld med kunskap och erfarenhet av tusenbröder och våra randiga glupska predatorer. Du hittar Tobias via hans egna kanaler som Instagram eller Youtube samt i Söder Sportfiskes Youtube-produktioner Pike-Fight och Pearch Fight.

Beställ/Reservera boken

Vi kan reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.