Tisdag 27 Juni 2017  ,  Dagens namn : Selma, Fingal  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!
p1x1 p1x1
tumnagel
zooma

Pris: 379,00 kr
Samtliga priser inkl.moms

p1x1 p1x1
 Skriv ut sida 
Vår del av världen Höga kusten : ursprung, råvaroro och smaker
Ekeholm, Steven m.fl

ISBN / artnr:

Förlag:

Utgiven:

Sidor:

Bindning:

Språk:

Kategori:

Leveranstid:
   9789163923166

   Magasin Höga Kusten

   2017

   254

   Inbunden

   Svenska

   Mat, dryck

   Svenska böcker: 2-5 arbetsdagar
   Engelska böcker: 3-7 arbetsdagar.
   För mera exakt leveranstid, kontakta oss.

Ja ! Jag vill beställa st
Du kan ta bort och lägga till fler böcker sedan.



"Vår del av världen Höga kusten : ursprung, råvaroro och smaker" är en helt ny typ av matbok med det allra bästa från kulinariska Höga Kusten. Tillsammans med några av regionens främsta kockar och kvalitetsinriktade lokala matproducenter har Steven Ekholm, Peder Sundström, Håkan Nordström och Anders Lönn definierat Höga Kustens alldeles egen terroir. Och resultatet är lika läckert som spännande. Det här är en bok om dagens och framtidens gastronomi. Alla recept är skapade särskilt för boken. Varje kapitel utgår från en lokal råvara eller smak som representerar dagens Höga Kusten. Här återfinns såväl surströmming som Hernö gin och Box whisky, men även vilt, sik, lax, gädda, abborre, gös, lamm, gris, grönsaker, ost och inte minst hårt krispigt tunnbröd. För att lyfta medvetenheten kring den viktiga lokala, norrländska matproduktionen berättar författaren Steven Ekholm och fotograferna Peder Sundström och Håkan Nordström även om de ofta obesjungna hjältarna bakom restaurangernas fantastiska rätter.
Läsarna får i boken stifta bekantskap med en mängd härliga matproducenter, odlare, jägare, fiskare, uppfödare och många andra som bidrar till att Höga Kusten på allvar är en av Sveriges mest spännande smakdesitinationer. Boken är slösande vackert illustrerad med stämningsfulla fotografier från världsarvet Höga Kusten, på människorna bakom maten, på kockarna och inte minst på alla fantastiska recept. Formgivningen är modern och vackert stilren. "Vår del av världen" är en verklig fest för ögat. Boken är framförallt en passionerad gastronomisk kärleksförklaring till en del av världen som inte lämnar någon oberörd - Höga Kusten.



 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2017  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: