Lördag 7 December 2019  ,  Dagens namn : Angela, Angelika  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   tjänster  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!
p1x1
p1x1 p1x1
Antal träffar: 206 st.
Lokala Artiklar   
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 till toner från pianoön Westin, Fredrik
till toner från pianoön
Dikterna i huvudet är slut för den här gången. Det är märkligt, när skrivandet är igång så flödar orden inne i huvudet, när sista bokstaven är skriven så blir det tyst igen....till nästa gång som det måste ut.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Bakom lyckta dörrar - och vägen ut Erlandsson, MIA
Bakom lyckta dörrar - och vägen ut
Boken som är självbiografisk handlar om den frustration och de svårigheter som en kvinna känner och genomlider då hon lämnar ett fyra decennier långt förhållande.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Mitt liv som elöverkänslig Josén, Anders
Mitt liv som elöverkänslig
Den här boken ger en inblick i hur en elöverkänslig människas liv kan bli.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Röster från andra sidan Jeanette Byström Grein
Röster från andra sidan
I romanen Röster från andra sidan lär sig Veronika av sin farmor Ängla att känna in energier och att förstå de signaler som bland annat kroppen ger henne. Ängla är medial och har tagit på sig att hjälpa Veronika att utvecklas till ett medium.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Svärdlik - det där absurda Borhan, Yazan
Svärdlik - det där absurda
Denna novellsamling är skriven från de drabbades perspektiv i kriget i Syrien. Medias täckning har nästan alltid roterats kring dokumenteringen av de viktigaste händelserna som äger rum i ramen av kriget, vilka har varit många de senaste åtta åren. Som ett resultat glöms hänsynen till det vardagliga livet som präglas av den mänskliga sidan av ett folks uppror.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Silver & Salt - Fotografer i Medelpad 1846-1900 Forsstedt, Lars
Silver & Salt - Fotografer i Medelpad 1846-1900
Stumma porträtt av hädangångna släktingar. Ett svårrangat minne av förfluten tid, en spegel mot det förgångna. Det är ofta den avbildade som hamnar i fokus men även klädedräkt, inredning och stilval ger värdefulla upplysningar. Vilka var kvinnorna och männen bakom kameran i ateljeerna, i mörkrummen och i annonserna?
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Palmströmarnas död Eriksson, Chagall
Palmströmarnas död
Människan älskar vers. Sådan är hon av naturen. Alla har i sina hjärtan något slags verser som om och om igen aktualiseras av livet och får nya betydelser. Väldigt många skriver vers till släkt och vänner som fyller år, gifter sig eller firar andra tilldragelser i livet.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Ett fotografiskt urval - Del 1 Åkerstedt, Anders
Ett fotografiskt urval - Del 1
Med denna bok vill författaren visa ett urval av de bilder som han under ett antal år har fotograferat runt sin hemstad Sundsvall samt i Europa och är den första boken i en serie med utvalda fotografier.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Knäckarbanketten Bergmark Elfgren, Sara och Maxén, Emil
Knäckarbanketten
I hertig Ludberts stora kök arbetar lille Amund, vars högsta dröm är att äga ett par skor. Alla kallar honom svinpojken eftersom hans uppgift är att mata grisarna med resterna som blivit över från hertig Ludberts bord. Och mycket rester blir det. Hertigens yngsta dotter Ottilia ser med avsmak hur hovet frossar i överflöd. Själv broderar hon fasansfulla monster och drömmer om ett friare liv.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Mille och monsterspindeln Jansson, Jenny och Fagerlund, Moa
Mille och monsterspindeln
Mille och monsterspindeln är en bok som tar upp att allt kanske inte är så farligt som det verkar vara från början. Rädslan gör att en liten spindel blir en monsterspindel, fast det egentligen är en alldeles vanlig liten spindel. Något blir så läskigt att det tar över ens liv och man vågar inte längre göra saker på grund av sin rädsla.
Röd pil Mera info / köp
p1x1

 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00  * Andra öppettider!
p1x1


© 1998-2019  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: