Måndag 21 Oktober 2019  ,  Dagens namn : Ursula, Yrsa  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   tjänster  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!p1x1 p1x1 Här kan du söka böcker

Sök på titel, författare eller isbn:


 
Sökservice, Gratis!
Du kanske söker en gammal bok eller en som är svår att hitta? Eller kanske rapporter, avhandlingar och andra udda publikationer. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Röd pil Mera info

De 10 senast inlagda böckerna
BokSerie  | 
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Ändå inte försvunnen - Om sorg, tröst och att vara människa Berg, Lasse
Ändå inte försvunnen - Om sorg, tröst och att vara människa
Författaren Lasse Berg och hans fru Ingrid var ute och reste i Sydafrika när de fick telefonsamtalet som fullständigt raserade deras tillvaro. Dottern Linda, 34 år gammal, hade just förblött i parets lägenhet efter en fullständigt osannolik olycka. Efteråt kunde Lasse inte skriva en rad. Men två år senare, när Ingrid reste bort, satte sig Lasse vid datorn igen. Sorgens fördämningar rämnade, skrivandet gick inte att stoppa och sommaren 2018 fanns plötsligt boken där.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 1794 Natt och Dag, Niklas
1794
I den andra delen i Niklas Natt och Dags "Bellman noir"-trilogi, får vi åter följa Mickel Cardell och Anna Stina Knapp och den myllrande och ruttnande värld som är deras, där vad lite som återstår av den gustavianska ärans prakt är statt i sönderfall.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Det innersta rummet Jørn Lier Horst
Det innersta rummet
När den tidigare Arbeiderparti-kämpen Bernhard Clausen dör och man hittar 80 miljoner kronor i kontanter i hans stuga förstår justitieministern att de ställts inför ett mycket känsligt fall. För att kringgå publicitet om pengafyndet ger man William Wisting uppdraget att sätta samman en hemlig efterforskningsgrupp.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Knäckarbanketten Bergmark Elfgren, Sara och Maxén, Emil
Knäckarbanketten
I hertig Ludberts stora kök arbetar lille Amund, vars högsta dröm är att äga ett par skor. Alla kallar honom svinpojken eftersom hans uppgift är att mata grisarna med resterna som blivit över från hertig Ludberts bord. Och mycket rester blir det. Hertigens yngsta dotter Ottilia ser med avsmak hur hovet frossar i överflöd. Själv broderar hon fasansfulla monster och drömmer om ett friare liv.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Bokcirkeln vid världens ände Skybäck, Frida
Bokcirkeln vid världens ände
En solig majdag flyttar svenskättlingen Madeleine Grey till Ljusskär i Skåne för att praktisera i den populära Frihetskyrkan, men hennes vistelse får ett abrupt slut när hon en kväll packar sin väska och försvinner spårlöst. Trettio år senare mottar hennes syster Patricia ett anonymt brev med Madeleines halsband i och hon bestämmer sig för att resa till den lilla strandbyn i ett sista försök att hitta sin syster.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Hon som måste dö Lagercrantz, David
Hon som måste dö
En hemlös man hittas i en park i Stockholm. Det ser inte ut att vara annat än ett tragiskt dödsfall. Men rättsläkaren Fredrika Nyman anar att något inte stämmer, och kontaktar Mikael Blomkvist.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Mille och monsterspindeln Jansson, Jenny och Fagerlund, Moa
Mille och monsterspindeln
Mille och monsterspindeln är en bok som tar upp att allt kanske inte är så farligt som det verkar vara från början. Rädslan gör att en liten spindel blir en monsterspindel, fast det egentligen är en alldeles vanlig liten spindel. Något blir så läskigt att det tar över ens liv och man vågar inte längre göra saker på grund av sin rädsla.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Skytten Moström, Jonas
Skytten
Efter ett restaurangbesök en grådaskig kväll i Uppsala blir psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg vittnen till hur en kirurg kallblodigt skjuts till döds utanför sjukhuset. För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens blick. När en koppling mellan en av Nathalies farligaste patienter och den döda uppdagas ber Uppsalapolisen Nathalie och Johan om hjälp med fallet.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Kajsas Dagbok Nordin, Lennart
Kajsas Dagbok
En fängslande berättelse om en kvinnas vittne till ett mord i ett litet samhället i södra Norrland. Mordoffret försvinner och kvar finns bara Kajsas berättelse. Efter en nedlagd mordutredning tar hon själv upp jakten på mördaren, trots att alla i hennes omgivning misstror henne.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 22 pärlor i Höga kusten Gulliusson, Petra m.fl
22 pärlor i Höga kusten
Denna fotobok tar er med på en resa bland saltstänkta rödmålade sjöbodar och doft av fisk, tång och surströmming. Varmt välkommen att ta del av den unika stämning och miljö som mina foton försöker förmedla. Du kommer att i denna bok få se en glimt av några pärlor i höga kusten.
Röd pil Mera info / köp
p1x1 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2019  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: